torstai 16. elokuuta 2012

Tervetuloa!

Ajatus omasta blogista on muhinut mielessä jo pitkään. Odotusaikanani koukutuin täysin muutamiin odotus-/vauva-aiheisiin blogeihin. Raskaana ollessa ja vauvavuotta eläessä tuli usein eteen asioita, joita olisi halunnut jakaa jonkun kanssa, muun kuin oman lähipiirin. Oma rohkeus ei kuitenkaan tällöin riittänyt blogin perustamiseen vaan se vaati tämän reilun vuoden verran ajatustyötä, että uskaltauduin vihdoinkin hypätä mukaan bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan.

Olen pohtinut paljon sitä minkä verran aion elämästämme paljastaa ja mitä kertoa. Elämämme ei ole täynnä draamaa tai uskomattoman mahtavia seikkailuja. Itseäni on kuitenkin muiden blogeissa kiinnostanut eniten juuri se tavallinen arki, erilaisten ihmisten elämänä. Blogin perimmäisenä tarkoituksena ei ole valtavan lukijakunnan haaliminen, mutta koen, että kommenttien ja erilaisten mielipiteiden kautta saan blogin pitämisestä enemmän irti kuin vaikkapa päiväkirjan kirjoittamisesta. Kaikki lukijat ovat siis lämpimästi tervetulleita ja kommentteja otan mielelläni vastaan!

P.S. Kirjoitan blogia (ainakin näin aluksi) anonyymina, joten jos tunnistat minut tai perheeni, toivoisin, että kunnioittaisit yksityisyyttämme etkä mainitsisi nimeämme julkisesti. Voit kuitenkin ilman muuta ottaa yhteyttä yksityisesti. Olisi ihan hauska tietää jos joku tuttukin on tänne tiensä löytänyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti